Informatie

Wat u moet weten alvorens striptease Angelina te boeken

Pure klasse én een stijlvolle, toch humoristische striptease-show…Dat is wat de 21 jarige, sexy stripster Angelina u te bieden heeft…U bent op zoek naar een leuke, unieke verrassing voor een verjaardag-feestje? Of misschien stapt jouw beste vriend binnenkort in het huwelijksbootje…Heb je een bedrijf? Een afscheids- of pensioen feestje, en wil je je baas of collega een uniek ‘cadeau’tje’ bezorgen?

Met de beste striptease van België geeft Angelina u een onvergetelijke show…Angelina gaat niet alleen op een sexy én sensuele manier uit de kleren, maar geeft hier nog eens een dance-act bij op top-niveau. Nogmaals, dit is niet enkel de kleren uittrekken, dit is ‘passion on the dancefloor’. De feestvierder én het hele publiek zullen hier ondersteboven van zijn…

Is dit nog niet genoeg? Stripster Angelina biedt tevens duoshows aan met haar sexy collega…Zo kan zij ook, net als haar striptease-acts, de krachtigste gogo-dance shows bieden binnen heel België.

Angelina als sexy model of hostess? Ja hoor, ook dit kan zij u bieden…Met haar maatje 36, een D-cup en hét ‘ronde kontje’ weet zij iedereen te bekoren…Dit straalt zij dan ook uit op foto’s, op feesten, op evenementen…Kortom, alles kan! Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld een speciale act wat u in gedachten heeft of andere vragen of wensen? Geen probleem! Angelina staat steeds voor jullie klaar en zoekt samen naar de juiste oplossingen om van jullie feest iets onvergetelijks te maken.

Deze striptease wat zij u kan brengen staat garant voor de beste service & kwaliteit, zelfs niet alleen in België, tevens ook in heel Nederland. Nogmaals wil Angelina graag benadrukken dat zij een professioneel artieste is, en dus niets met andere voorstellen, zoals bijvoorbeeld escorte, te maken wil hebben, dat is volledig uitgesloten.

U wenst een eventuele boeking bij striptease Angelina? Algemene info en voorwaarden…

Een striptease-show bij Angelina duurt sowieso altijd minimum 15 min, dit kan in combinatie gebracht worden met haar mannelijke collega, een solo-act van haar mannelijke collega, een andere speciale dance-act, en noem maar op! De professionele soft-erotische striptease-show, verloopt sensueel en wordt met de nodige portie humor aan het publiek vertoont.

Ook kan stripster Angelina jou garanderen dat de persoon op de stoel tijdens de show, niet volledig naakt wordt gezet. De bedoeling is dat de feestganger én het publiek er leuke en mooie herinneringen aan over houdt!

Striptease Angelina biedt u een fantastische show, en vraagt daarom vriendelijk voor een verwarmde kleedruimte, zodat zij haar optimaal kan voorbereiden op de special act…

Muziekinstallatie? Daar hoeft u zich niets van aan te trekken! Stripster Angelina zorgt voor alles!

Een minimum aan ruimte is nodig om een goede show te kunnen brengen…

Graag een stoel voorzien, zonder armleuning (geen barkruk)…Voor Angelina is dit gemakkelijk om te werken met een persoon op die stoel.

Angelina wordt vergezeld door haar eigen security. Deze bestaat uit 1 of meerdere personen, naargelang de grootte en de locatie van het feest of evenement. Dit is nodig voor haar eigen veiligheid, én zij staan in voor het klaarleggen van Angelina’s atributen naargelang de act, zodat de verantwoordelijke van het feest, en diegene die instaat voor Angelina’s boeking, evenals kan genieten van deze spetterende show, zonder zich iets te moeten aantrekken van de muziek, de stoel, etc…

Het feest moet een spetterend gebeuren zijn, zonder zorgen en met de beste professionaliteit, dat wat alleen stripper Angelina en haar team u kan bieden.

Angelina vraagt vriendelijk er rekening mee te houden dat zij en haar security-team minimum 30 minuten voor de aanvang van de act aanwezig zullen zijn. Na de show maken wij graag tijd voor een gezellige babbel.

Bij alle stripacts wordt er volledig naakt gegaan, tenzij anders gevraagd…
(Kinderen, openbare plaatsen,…)!

Alle acts verlopen stijlvol en zonder vulgariteit, het moet uiteraard voor iedereen aangenaam blijven…

Wij werken op professionele basis en kunnen u alle eerlijkheid garanderen!

Boekingen zijn mogelijk in gans Benelux!

Striptease Angelina biedt u de mogelijkheid om foto’s te nemen met het publiek en te filmen, gelieve dit wel even mee te delen aan haar…
Ook vraagt Angelina de foto’s voor eigen gebruik te houden, en deze niet in het openbaar te publiceren.
Zo niet, kunnen er gerechterlijke stappen ondernomen worden.

Angelina’s prijzen zijn steeds op aanvraag.
Combinaties en combinatieprijzen zijn mogelijk!

Ook is er mogelijkheid tot het boeken van meerdere personen.

Indien u uw boeking wenst te annuleren, vraagt Angelina dit minimum twee weken voor datum van de show, door te geven.
(Behalve wanneer u kan aantonen dat het feest/evenement geannuleerd is wegens onvoorziene omstandigheden (ongeluk, sterfgeval,…)).
Wanneer de annulering toch gebeurd in die twee weken voor aanvang van de act, is Angelina genoodzaakt een vergoeding van 50% op het afgesproken bedrag van haar show aan te rekenen, en dit zonder enige uitzondering.

Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd dankt striptease Angelina en haar team u voor uw begrip!
Contacteer Angelina


© 2016 Striptease Angelina |Striptease Striptease West-Vlaanderen | Striptease Oost-Vlaanderen | Striptease België | Strip tease | Striptease Gent | Striptease Antwerpen | Striptease Brussel | Stripper | Stripster| Gogo Dance | Modelling | Sexy hostess | Striptease Limburg